Sta navdihnjena za poroko ob morju nekje v tujini, potem ko sta videla oglas v kakšni poročni reviji ali na spletu? Morda bosta presenečena, saj se takšne poroke organizirajo tudi v Sloveniji.

Poroke ob morju so ponavadi edinstve in nepozabljive. Čaroben ambient, ki ga pričara vonj po morju, nežno valovanje belih zaves ter romantična večerja ob pogledu na morje, sveče in sončni zahod sooblikujejo dragocene trenutke, ki si jih bosta zapomnila za vedno. Vse našteto vam lahko nudi restavracija, hotel ali klub, ki se nahaja neposredno na plaži.

Prizori, ki jih vidite na fotografijah, so nastali na Belem pomolu Hotelov LifeClass v Portorožu. Z izbiro prave lokacije in atmosfere, kulinarične izbire, cvetlične dekoracije in še več, bo osebje Hotelov LifeClass z Vama ustvarilo poroko po Vajinem okusu.

Za takšno poroko na Slovenskem sta se odločila tudi Sanja in Mitja. V čast mi je bilo fotografirati njune trenutke. Moje izkušnje z njuno poroko so zelo pozitivne, moje mnenje pa je, da je resnično vredno razmisliti o takšni poroki v Sloveniji.

IŠČETE POROČNEGA FOTOGRAFA? Vabljeni k ogledu galerije: https://matejlancic-weddings.com/work/portfolio/